Join Us

unfinished granny square with stork scissors

Handwerk United is een platform voor vrouwen, gericht op wij die mentale problemen hebben waardoor we ons soms nutteloos, alleen en wanhopig voelen. Ons doel is om de stigma te doorbreken van onze moeilijkheden, ons falen, imperfecties en passie.

Samen

Handwerk United heeft de droom om het SAMEN te doen. Samen door middel van open en eerlijk te zijn verder komen. Samen handwerken, een manier om je nuttig en geliefd te voelen. Samen maken wij Handwerk United.

Wij willen handvaten aanreiken om je passie te vinden, om je niet alleen te voelen en om je nuttig en geliefd te gaan voelen.

Schrijf een gastblog

Een zeer belangrijk onderdeel van onze missie is dan ook dat JIJ met ons meedoet. Dit kan om te beginnen als gastblogger, waarbij jij je verhaal deelt, iets dat je gemaakt hebt, tips, dingen waar je het moeilijk mee hebt en vervolgens overwonnen hebt, etc. Je kan ons een e-mail sturen met jouw blog. Het wordt dan gelezen, eventueel iets verbeterd, en dan geplaatst onder jouw naam.

Liever anoniem?

Omdat we vaak gevoelige verhalen delen, kan het zijn dat je liever anoniem blijft. Dit kan! Stuur ons een mail met jouw verhaal, en dan delen wij deze anoniem. Alleen het team achter Handwerk United zal jouw echte identiteit weten, en we zullen er hard aan werken om deze verborgen te houden.

Wij vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat we echte, oprechte en eerlijke verhalen met elkaar delen. Jouw verhaal is daarom OOK heel belangrijk voor ons. Zelfs als het niet heel indrukwekkend, belangrijk of boeiend voelt voor jou is het voor ons wel heel belangrijk.

Deel het dus! Het zal opluchting geven, hoogstwaarschijnlijk herkenning onder onze lezers, en mogelijk kan het zelfs vriendschappen of tips opleveren.