woman with two babies in arms

Tirza

Het verhaal achter Handwerk United begon vele jaren geleden. Voordat ik moeder werd. Zelfs voordat ik mijn eigen bedrijfje had. En toch, wil ik graag mijn reis met jullie delen, maar waarschijnlijk hoort dat niet in de ‘Over ons’ rubriek…

In het kort (zo’n beetje), ik ben de bedenker achter Handwerk United en mijn naam is Tirza. Je ziet me op de foto met mijn (toen pasgeboren) tweeling Sarah en Lucas. Ik ben iemand die graag van knutselen en handwerken houdt, ik heb wat gekke gewoontes, waarvan ik vind dat ze leuk zijn, en ik ben moeder. Van een tweeling.

Maar goed, ik ben Nederlands, hou van breien, haken, naaien en lezen. Ik had mijn eigen webshop met veel handgemaakte spullen, en nu start ik eindelijk met een nieuwe droom, voor en door vrouwen zoals ik.

Nicole

Nicole's picture

Mijn oma leerde mij haken toen ik nog een jong kind was, ik kon toen alleen maar een ketting van lossen maken. Maar nu denk ik dat ik alles zou kunnen haken waar ik mijn zinnen op zet, hoewel ik denk dat ik beter in breien ben dan in haken. Ik leerde mezelf breien door de hulp van een goede vriend en het internet, zo’n 10 jaar geleden. Ik ben altijd een persoon geweest die van knutselen houdt en graag dingen maakt. Ik zou heel graag leren naaien en leren hoe ik quilts maak!

Ik ben een Amerikaan, getrouwd met een Spanjaard, en woon in Duitsland. Ik heb meer dan 15 jaar in Europa gewoond.
Ik ben een prachtige dochter, Olivia en ik heb momenteel verlof van mijn werk tot november 2020. Ik ben een duizendpoot; 80% van mijn tijd gebruik ik wasbare luiers, ik hou van bordspellen, video games, koken, knutselen, enz.