Beleid voor Blogs

Wil je graag beginnen met het schrijven van blogs voor ons, maar weet je niet precies wat toegestaan is? Geen probleem, wij steunen je. Lees deze richtlijnen en je weet wat we van een blog verwachten. Ook hebben we een fantastische groep editors die je post zullen lezen en eventueel bewerken voordat hij gepubliceerd wordt.

Lengte

We zien het liefst blogs van tenminste 250 woorden. Langer en zelfs super, superlang (zelfs meer dan 2000 woorden) is zeker toegestaan. Als het nodig is, zullen we je blog opsplitsen in delen, maar het is ook zeker OK als er af en toe een lange blog gepost wordt.

Wordgebruik

We staan open voor allerlei soorten blogs, bijvoorbeeld over het moeder zijn, knutselen, handwerken en het thuis moeten zitten in plaats van werken. Wat betreft de toon geven we de voorkeur aan een opbouwende bewoording, omdat we elkaar geen depressieve gedachten willen geven.

Dit betekent echter niet dat verdrietige verhalen niet mogen! Als je een verdrietig verhaal hebt waarvan je niet zeker weet of je het mag delen, vraag het ons en we helpen je verder. Wij geloven dat het lezen van elkaars verdrietige verhalen ervoor zorgt dat we het gevoel krijgen niet alleen te staan in onze eigen situaties. Het maakt niet uit hoe slecht het gaat, je bent niet alleen, dat is een van onze grootste doelen die we over willen brengen.

We moedigen humoristische berichten aan, inclusief sarcastische, zelf afkeurende humor en ironie. Echter, we dringen erop aan dat je jezelf niet naar beneden haalt. Je bent het waard, en hoewel het goed is om over jezelf te kunnen lachen, wij geloven dat niemand waardeloos, zonder doel of iets anders negatiefs is.

Het is niet erg om je zo te voelen, en het is goed dat je dat deelt, maar we vinden dat je jezelf niet omlaag moet praten. Laten we een positieve toon houden als dat mogelijk is, zonder de waarheid te verbergen.

Vloeken

Vloeken is, tot op zeker hoogte, toegestaan. We accepteren GEEN ENKELE vorm van heiligschennis of het gebruik van ziektes in vloeken.

Religie

Persoonlijk ben ik (Tirza) een christen. Ik geloof in een persoonlijke relatie met God, die me helpt om door elke dag heen te komen. Ik hoop mijn geloof door mijn verhalen te delen, maar ik wil niet preken.

Maar het zijn van een christen betekent echter wel dat er grenzen zijn bij bepaalde onderwerpen. Ik denk dat korte berichten over je geloof moeten kunnen. Berichten die anderen proberen te overtuigen van jouw geloof zijn niet toegestaan.

Ook sta ik geen posts toe over hekserij, wicca, paganisme of het occulte. Dat is iets persoonlijks, ik voel me daar niet comfortabel bij.

Politiek

Praten over politiek is toegestaan, maar houd rekening met elkaars gedachten. Je mag berichten posten vanuit jouw oogpunt gezien, maar we staan niet toe dat je mensen probeert te werven voor jouw ideeën, op welke manier dan ook. Ons doel is om lezers te verenigen, we willen daarom zo weinig mogelijk in moeten grijpen om berichten weer in de juiste richting te leiden.

Taboe onderwerpen

We moedigen het praten over onderwerpen waar een taboe over heerst, aan. Denk aan geestelijke ziektes, trauma’s, dingen die ons misschien een slechte moeder zouden maken, enz. Maar hou het wel respectvol, we praten elkaar niet omlaag, en houden overal een positieve toon.

Beleid over Pesten

We tolereren geen pestgedrag, elkaar pijn doen en niet respectvol met elkaar omgaan. Wij willen dat iedereen in zijn waarde wordt gelaten, en dat betekent dat we niemand de grond in boren. Als je het niet eens bent met iemand, mag dat, maar blijf respectvol. Als wij, het team van moderators en editors, het gevoel hebben dat iemand pest of respectloos is, zal dat resulteren in een levenslang verbod van je IP-adres. Dit gaat onmiddellijk in, zonder kennisgeving. Hier wordt niet over gediscussiëerd.

Tot slot

We hopen dat je met ons van deze reis zal genieten. We hopen dat we anderen aan kunnen moedigen en inspireren. We willen iedereen die iets bijdraagt aan deze website bedanken! Samen maken we Handwerk United mogelijk.

Aarzel niet om ons aan het spreken met vragen of feedback.